De praktijk

Consulten:

Consulten zijn uitsluitend op afspraak. Voor acute klachten kan tijdens het telefonisch spreekuur gebeld worden.

Telefonisch spreekuur:

Naast de consulten die elke patient een paar keer per jaar bij Sabine heeft, werkt Sabine veel met telefonische consulten.
De tijden van het telefonisch spreekuur zijn:
Ma, di, do, vr: 8.30 tot 9.30 uur
Wo: 12.00 tot 14.00 uur

Indien tijdens het telefonisch spreekuur toch het antwoordapparaat aanstaat, wil dat zeggen dat Sabine op dat moment al met een patiŽnt in gesprek is en een tweede gesprek in de wacht heeft staan. Het is raadzaam het dan na een aantal minuten nogmaals te proberen.
terug naar het begin

Spoedgevallen.

Voor spoedgevallen mag ook altijd buiten het telefonisch spreekuur worden gebeld. In geval Sabine op dat moment thuis niet bereikbaar is, dan is ze mobiel bereikbaar: 06-12615205
terug naar het begin

Waarneming

Als de praktijk is gesloten (tijdens studiedagen, congressen en vakanties) is Hildegard Dijkgraaf de waarnemend homeopaat.
Haar telefonisch spreekuur is van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 11.00 uur. De rest van de dag en week is ze alleen voor spoedgevallen bereikbaar.
tel 0573 281188
terug naar het begin

Afspraken afzeggen

Afspraken die u niet na kunt komen, graag minimaal 7 dagen van tevoren telefonisch afzeggen. Voor consulten die niet minimaal 2 werkdagen van te voren telefonisch afgezegd zijn, wordt de consultprijs in rekening gebracht.
terug naar het begin